5 motive sa iti iei valiza si sa pleci in lume

Nomazi din fire, oamenii au tendinta sa descopere un loc nou, ceva palpitant ce ii va scoate din acea zona de confort, din acea incertitudine de cum ar fi totusi sa incerc? Pana la urma ce este de pierdut? De pierdut nu este, dar de castigat se merita din plin. Vei vedea imediat de ce.

1. Vei fi un “turist” cu sedere permanenta

Ti se intampla de multe ori sa ai un sentiment de nostalgie dupa ce o vacanta se termina si nu ai apucat sa vezi suficient orasul sau tara unde ai fost? A avea un job full-time de turist este visul oricaruia, dar atunci cand ai sansa sa si lucrezi in tara pe care ai vizitat-o si care ti-a placut enorm este mult mai satisfacator, atat pentru exploratorul din tine, cat si pentru cariera ta. Vei cunoaste o noua cultura, oameni noi, si in acelasi timp vei avea un salariu care sa iti asigure acest vis.

motiv-sa-pleci-in-lume

2. Noi aptitudini

O noua tara, noi aptitudini. Vei invata cu siguranta aptitudini benefice tie, cum ar fi comunicarea deoarece vei lucra intr-un mediu international, in echipe cu oameni din toate colturile lumii. Pe langa bagajul de cunostinta pe care un job ti-l aduce, vei stii sa te descurci si vei raspunde tuturor provocarilor. Vei avea ocazia de a face networking, de a invata cate ceva nou de la fiecare persoana pe care o vei cunoaste, fie client sau coleg de echipa.

3. Dezoltare personala

Cel mai important aspect legat de aceasta schimbare este faptul ca te vei cunoaste mai bine, iti vei vedea cu adevarat capacitatile, care vor fi impinse la maxim si vei afla lucruri noi despre tine de care nu stiai inainte. Un job in strainatate iti va deschide noi perspective despre directia in care te indrepti, despre dorinta de a creste si de a reusi sa iti infrangi teama de necunoscut.

4. O noua limba straina la palmares

Limba engleza este folosita la nivel global si multi oameni din toate domeniile o folosesc atat de des incat nu mai reprezinta un criteriu de diferentiere atunci cand vine vorba de a fi acceptat la un job. O noua limba straina este o provocare personala, acel punct in plus pe care il poti avea, iar daca lucrezi si intr-o tara straina, cu atat mai bine, deoarece pe langa aceast bonus, te vei intagra mult mai usor cu locuitorii din acea tara. A vorbi limba locala, reprezinta un semn de respect si de recunoastere pentru noii tai vecini.

5. Un CV de succes

Recruiterii sunt din ce in ce mai interesati de flexibilitatea candidatilor, iar experienta intr-o tara straina si intr-un mediu multicultural este de admirat, mai ales ca demonstrezi ca te poti adapta la orice situatie, chiar daca este vorba despre un job in alta tara sau chiar in tara ta. Aceasta oportunitate ar putea fi asul tau din maneca.

Daca nu te-am convins inca sa iti faci valiza, poti arunca un ochi pe ofertele de la Rik Recruitment‎ si sa aplici cu incredere !

Uncategorized

8 thoughts on “5 motive sa iti iei valiza si sa pleci in lume

  1. Avatar
   Irina on Reply

   Buna Alina, te rog sa ne lasi un numar de telefon. Vei fi contactata in scurt timp pentru stabilirea unui interviu in care vei primi toate detaliile despre ofertele disponibile. O zi frumoasa!

  1. Avatar
   Irina on Reply

   Buna David, te rog sa ne lasi un numar de telefon. Vei fi contactat in scurt timp pentru stabilirea unui interviu in care vei primi toate detaliile despre ofertele disponibile. O zi frumoasa!

  1. Avatar
   Irina on Reply

   Buna Elena, te rog sa ne lasi un numar de telefon. Vei fi contactata in scurt timp pentru stabilirea unui interviu in care vei primi toate detaliile despre ofertele disponibile. O zi frumoasa!

  1. Avatar
   Irina on Reply

   Buna Raluca, te rog sa ne lasi un numar de telefon. Vei fi contactata in scurt timp pentru stabilirea unui interviu in care vei primi toate detaliile despre ofertele disponibile. O zi frumoasa!

Leave a Reply